LAVAZZA משיקה מכונת קפה JOLIE&MILK Lavazza A Modo Mio

כאשר ספרתי לחברי ומכרי שאין לנו בבית עדיין מכונת קפה, רובם הופתעו. כידוע, ישראלים יודעים להעריך קפה איכותי ודאוגים גם למכונת קפה איכותית בבית.

אנו שותים קפה מכל מיני סיבות: להתעורר בבוקר, לנצל הזדמנות למפגש על כוס קפה, לטעום קפה איכותי, כתירוץ להפסקה.

בשנים האחרונות טעמו של הישראלי נעשה אנין ומתוחכם גם בתחום הקפה, והאספרסו תופס מקום מרכזי בתרבות שתיית הקפה במטבח הביתי וגם במשרד. גם אני חייבת להתחיל את הבוקר מכוס קפה טוב כי התחלה "פסיכולוגית" של היום בצורה ערנית.

כנראה חיכיתי למכונה הנכונה והטובה ביותר (כפי שממתינים לבן זוג המתאים:)

חברת הקפה "LAVAZZA" משיקה בישראל  את מכונת הקפה JOLIE&MILK Lavazza A Modo Mio המשלבת את הביצועים הטובים ביותר עם קלות  ונוחות השימוש.

השקת JOLIE&MILK היא  צעד נוסף במחויבות החברה המשפחתית להפיץ את תרבות הקפה האיטלקית בישראל המוקדשת במיוחד לכל חובבי משקאות הקפוצ'ינו והחלב

.

מכונת JOLIE&MILK  מושקת לראשונה בשופרסל במחיר מיוחד של 499 ₪ + 64 קפסולות במתנה

סדרת קפסולות חדשה Modo Mio תושק לצד המכונה

אחד השיקולים לבחירת המכונה היה מידותיה: במטבח שלנו אין מספיק מקום גם לציוד הקיים ולכן רק למכונת קפה ממש קומפקטית (222*217*331 מ"מ) היה מקום.

Jolie & Milk  החדשה, עם מקציף חלב משולב בעלת עיצוב מודרני מושך מגיעה בצבעי אדום או לבן (בחרנו בלבן שחור המתאים לגוון השייש) ומאפשרת להכין מגוו משקאות באמצעות קפה וחלב טרי, מאספרסו אותנטי ועד קפוצ'ינו איטלקי אמיתי ולאטה מקיאטו.

חייבת להודות כי אני דינוזאובר בכל מה שקשור למכשירי חשמל ומתביישת להודות כי עד היום לא ידעתי ממש להפעיל מכונת קפה עם קפסולות (הייתי מבקשת מבן זוגי או מקולגות בעבודה:(.

המכונה החדשה  קלה מאוד לשימוש (יש גם הוראות בעברית שאפילו מיושנות כמוני יצליחו להפעילה:  הודות למערכת שליטה פשוטה באמצעות 2 כפתורים המגדירים את תוכנית הקפה הרצויה. 

גם מקציף החלב, פועל בקלות על ידי לחיצת כפתור: https://youtu.be/1leJOM8xXlI

המקציף פשוט נהדר – מקציף חלב כמו בבית קפה ומגיע אפילו למרקם שמנת מוקצפת

המנוף הארגונומי של המכונה מאפשר לטעון את הקפסולה בפעולה אחת ולבחור את כמות האספרסו הנדרשת בלחיצה אחת. מעמד הכוסות נשלף ומאפשר להשתמש במגוון גדלים של כוסות המתאימות לאספרסו או לאטה מקיאטו.

לחץ המים מאפשר את ההקרמה הנכונה, ומיכל מים שקוף בגודל 0.6 ליטר מאפשר  בדיקה מידית של כמות המים. המכונה נכבית באופן אוטומטי לאחר 9 דקות ללא שימוש ומספקת חיסכון משמעותי באנרגיה.

מכונת הקפה החדשנית מבטיחה את איכות הקפה על ידי קפסולות A Modo Mio המציעות מגוון רחב של תערובות פרמיום המספקות את כל מגוון הטעמים כתוצאה של למעלה מ -120 שנות ניסיון של לוואצה  בבחירת מקורות הקפה הטובים ביותר, והבאת התענוג של האספרסו האולטימטיבי אל הצרכן הביתי.

 כל תערובת Lavazza מכילה 5/6 מקורות קפה שונים, שנבחרו בקפידה על מנת לקבל טעם וארומה מדויקים ועקביים.

סדרת קפסולות Modo Mio השונות כוללת :

Espresso Passionale (100% Arabica), Espresso Soave (100% Arabica), Espresso ¡Tierra! Intenso (100% Arabica), Espresso Magia (100% Arabica), Espresso Intenso (Arabica and Robusta), Espresso Delizioso (100% Arabica), Caffè Crema Dolce (100% Arabica) e Cremosamente Dek (100% Arabica)

על מנת להיות מוכנות לשימוש עם מכונות Jolie & Milk תערובות האספרסו של Modo Mio עוברות מחזור קליה מיוחד, איטי וארוך יותר, כדי להשיג רמת קליה כהה. מחזורי הקליה הארוכים מתאימים במיוחד לתערובות אספרסו, משום שהלחץ הגבוה בזמן הבישול במכונת אספרסו נותן למשקה קרמה משובחת וטעם מאוזן היטב.

עבור הקפה  של  קפסולות "מודו מיו" אימצה לוואצה את אותו פתרון המשמש את הבריסטה המכין אספרסו מקצועי: בישול של 25 שניות, הזמן האידיאלי להכנת אספרסו.

כל קפסולת Modo  Mio  מכילה 7.5 גרם של קפה, שחיוני להכנת אספרסו איטלקי אותנטי.

ולסיום, מתכון למשקה האהוב עלי שמכיל תמצית אספרסו Delicato של לוואצה אייריש קופי:

חומרים:

60 cc וויסקי אירי

100-120 cc תמצית אספרסו Delicato של לוואצה

1 כפית סוכר חום

3 כפות שמנת להקצפה

אופן ההכנה:

להקציף את השמנת. למזוג לכוס יין את הוויסקי, אחריו את הקפה ולהוסיף את הסוכר. לערבב ולהוסיף מלמעלה את השמנת המוקצפת. (במידה והשמנת יוצאת סמיכה, ניתן להוסיף דובדבן בקצה).


באותה צורה עושים גם איטליאן קופי עם סמבוקה או אמרטו, פרנג'ליקו וקמפרי, ללא החלב וללא הסוכר. 

אודות קבוצת לוואצה

Lavazza  נוסדה בשנת 1895 בטורינו, חברת הקפה האיטלקית נמצאת בבעלות משפחתית במשך ארבעה דורות ונמצאת בין יצרני הקפה החשובים בעולם.פועלת כיום ביותר מ -90 מדינות באמצעות חברות בנות ומפיצים, כאשר 63% מההכנסות מקורן בשווקים מחוץ לאיטליה

.

Lavazza יצרה את הרעיון של מיזוג – או במילים אחרות את האמנות של שילוב סוגים שונים של קפה מאזורים גיאוגרפיים שונים – וזוהי תכונה ייחודית של רוב מוצריה. לחברה ניסיון של למעלה מ -30 שנה בייצור ומכירה של מערכות קפה ומוצרים נלווים. והיא היתה העסק האיטלקי הראשון שהציע מערכות אספרסו עם קפסולות. לוואצה פועלת בכל מגזרי הפעילות: בבית, מחוץ לבית וקפה משרדי, תמיד עם דגש על חדשנות בטכנולוגיות ומערכות צריכה.

Lavazza הצליחה לפתח את המודעות למותג באמצעות שותפויות חשובות העולות בקנה אחד עם אסטרטגיית המותג שלה, כמו אלה בעולם הספורט עם טורנירי גראנד סלאם טניס, ואלה בתחומי האמנות והתרבות עם מוזיאונים יוקרתיים כמו ניו יורק מוזיאון גוגנהיים, מוזיאון מדינת הרמיטאז 'של סנט פטרסבורג והגלריה הלאומית של ויקטוריה מלבורן.

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.