טחינה גולמית ללא מלח וממרח טחינה עם סילאן + מתכון השף לפרגיות קארי ובשילוב מיוחד של טחינה גולמית

גם במהלך החופש הגדול אנחנו צרכנים "כבדים" של טחינה וממרחי טחינה של אחוה

את הטחינה אנחנו רגילים להוסיף לסלטים קיציים, לחומוס ביתי ואת הממרח עם סילאן לכריכים לקייטנה של הילדים.

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה,  משווקת טחינה גולמית ללא מלח, טחינה טבעית לגמרי, ללא תוספת נתרן ועשירה בערכים בריאותיים כמו סידן, ברזל וסיבים תזונתיים. בנוסף, משווקת אחוה ממרח טחינה עם סילאן.

הממרח עשוי מטחינה משומשום מלא, מכיל 67% טחינה משומשום מלא דלת נתרן, מכיל סילאן וסוכר קנים חום, ללא כולסטרול, דל מאוד בנתרן, ללא משמרים, ללא צבעי מאכל וללא שומן טרנס.

הממרח עשיר בערכים תזונתיים באופן חריג: 578 מ"ג סידן, 5 מ"ג ברזל, 10 גרם סיבים תזונתיים, 15 גרם חלבון ממקור טבעי ומתאים לטבעונים. ממרח טחינה עם סילאן נהדר כממרח מתוק בכריכים לילדים בימי החופש ובמהלך הלימודים.

ממרח טחינה עם סילאן הינו אחד מסדרת הממרחים המתוקים של "אחוה". ממרח טחינה עם שוקולד מכיל 42% טחינה משומשום מלא והינו בעל הערכים התזונתיים הגבוהים ביותר שיש כיום בתחום ממרחי השוקולד. לדברי הדיאטנית יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית M.Sc, "ממרח טחינה עם שוקולד של חברת אחוה מכיל טחינה משומשום מלא ומספק לגוף את המתוק האיכותי של השוקולד בשילוב עם יתרונות תזונתיים רבים: סיבים תזונתיים, דל בנתרן, עשיר בוויטמינים, מינרלים וחומצות שומן חיונית".

את המוצרים ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות:

מחיר מומלץ לצרכן: טחינה גולמית: 11 – 13 ₪ לאריזת 500 גרם.

ממרח טחינה עם סילאן: 10.90 – 12.90 שקלים לאריזת 400 גרם.

המוצרים כשרים פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל והשף אבי ביטון, מגישים מנה בסגנון הודי של פרגיות בקארי ובשילוב מיוחד של טחינה גולמית.

מנה מנצחת, קלת הכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב ולאירוח חגיגי.

מצרכים (ל-4 מנות):

1 קילו פרגיות

1/4 כוס טחינה ללא מלח "אחוה"

1 בצל

5 עגבניות מגי

1 פחית חלב קוקוס

1 כף שמן קנולה

2 כפות קארי

 כפית כורכום 1

2 פלפל חריף

צרור כוסברה

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. מחממים סיר רחב ומוסיפים שמן קנולה. פורסים את הפרגיות לסטייקים ומניחים בסיר כשהשמן רותח לצריבה קלה.
  2. חותכים את הפלפלים החריפים לטבעות, ואת עגבניות חותכים לרבעים. מוסיפים את העגבניות לסיר, את הפלפלים והכוסברה ומערבבים.
  3. מוסיפים כפית כורכום, מעט מים ופחית חלב קוקוס ומערבבים קלות.
  4. מוסיפים כפית טחינה ללא תוספת מלח ומערבבים.

מבשלים במשך 10 דקות לכל היותר.  מקשטים במעט כוסברה ומגישים

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.