מסעדת השף מיט קיטצ'ן MEAT KITCHEN בנמל ת"א

שומרי הכשרות חובבי הבשר יודעים היטב כמה קשה למצוא מסעדות גורמה בשריות וכשרות. כל שף מתחיל יספר לכם כמה מאתגר לשמור על כשרות מצד אחד, ללא התפשרות על רמת התפריט, מצד שני. אז הנה, תרשמו מקום בו תמצאו בשר מליגת העל תוך הקפדה על כשרות מלאה, ואפילו בתל אביב, רחמנא ליצלן: מסעדת השף מיט קיטצ'ן MEAT KITCHEN , בנמל ת"א. 

אבל לפני שאתם רצים להזמין מקום, חשוב שתדעו שמיט קיטצ'ן MEAT KITCHEN היא מסעדת יוקרה, עם מחירים בהתאם, אך התמורה שווה כל שקל, כי מדובר בחוויה שתזכרו עוד זמן רב. בקטע הזה, אני חושבת שעדיף ללכת לעתים רחוקות למסעדות איכותיות, מאשר לעתים קרובות למסעדות בינוניות. 

כי אלוהים, כך אומרים, נמצא בפרטים הקטנים וניכר שבמיט קיטצ'ן חשבו על כל פרט ופרט כדי שתרגישו vip, החל מכלי ההגשה המוקפדים והיוקרתיים, העיצוב האינטימי והשירות המעולה (נעמה, המלצרית האדיבה והחמודה, הפגינה בקיאות ושליטה מלאים בתפריט המורכב) – יוצרים מהרגע הראשון אווירה וסגנון מיוחדים, וזה עוד לפני שבכלל התחלנו לאכול…

בהשראת הגלים וריח הים הסמוך, פתחנו את הערב עם סשימי טונה אדומה טרייה (טריות חומרי הגלם מורגשת היטב!) עם שבבי מלפפון, קציפת לימונדה ומלפפונים, קרם אשכולית אדומה, צנונית, בצלי שאלוט מעוטרים בפלפל צ'ילי.על האופן בו מעוצבות המנות מיותר להרחיב, אתן לתמונות לדבר במקומי….

יצירת אומנות כבר אמרנו?

קציפת הלימונדה וקרם האשכולית האדומה עוטפים את הטונה ומעניקים לה טעם נפלא מבלי לפגוע במרקם ובטריות.

סוכריות שפונדרה – למה סוכריות? מכינים רביולי תוצרת בית בצורה של סוכריית טופי, וממלאים בקרם כרובית, פטריות יער שאלוט שרוף וערמונים על ציר בקר- וזה ממש טעים.

לצד המנות הראשונות הזמנו בירה הוגרדן וכוס יין אדום הבית: קברנה סוביניון פריים לייבל.

 המנות הראשונות פתחו את התיאבון והמשכנו אל המנות העיקריות:סינטה נברסקה עם פירה, קונפי שום וגזר צבעוני, על ציר בקר חרדל טימין.

טורנדו רוסיני :פילה בקר עשוי במידת מדיום, עם כבד אווז, פירה כמהין, שום קונפי ציר בקר ודובדבנים, טוויל שמן זית 

כבד האווז רך ונמס בפה והרוטב מתקתק מוסיף לטעמו המשובח של הבשר.
ה"בעיה" עם המנות העיקריות היא שהן כל כך טעימות, שפשוט מבאס שהן נגמרות, אז קחו את הזמן, תאכלו לאט-לאט ותתענגו על כל ביס.

קינחנו עם פרפה פיסטוק: קינוח מתוק בעיצוב יפיפה : קו קדאיף, מטס חלווה, פיסטוקים מקורמלים, קרנבל שוקולד ותותים  54 ש"ח

לצד הקינוח, לגמנו מקנקן תה של סבתא זוהרה- תה עם ציפורן ונענע

בMEAT KITCHEN לוקחים את עניין הכנת הבשר ברצינות, החל מתהליך יישון הבשר במקרר יישון מתקדם, ומעשנת המדגישה את טעמי הבשר.

על התפריט מנצח השף הצעיר נדב נצר (מסה, רפאל, שולחן) , שף מוביל בתרבות הקולינרית המקומית, שהופך נתחים מובחרים למנות מוקפדות.

לסיכום: מיט קיטשן היא לא עוד מסעדה, אלא מסעדת גורמה אמתית לאנשים שאוהבים לאכול, מבינים באוכל וגם מוכנים לשלם עבור התענוג.

מיט קיטשן, יוסף יקותיאל 4, האנגר 27 נמל ת"א

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.