מסעדת 4sea הרצליה פיתוח

חוף ים, אנשים יפים, אוכל טוב ובירה צוננת – מה עוד צריך הבן אדם בקיץ? אין ספק שבחופי ישראל יש לא מעט מקומות עם יפים, יפות ובירה טובה, אבל מי שאוויר הים עושה אותו רעב, עלול להתקשות במציאת מסעדה איכותית על קו הים. הסטיגמה הרווחת על מסעדות חוף, שבואו נודה, יש מאחוריה הרבה מן האמת, היא שאלו מסעדות יקרות להחריד, המציעות ללקוחות גרסאות שונות של המבורגר, צ'יפס וחומוס.

אבל מסתבר שאפשר גם אחרת….

אז קצת לפני שסוגרים את הקיץ ובדרך לבילוי משפחתי בים, עצרנו במסעדת 4sea, שנפתחה ממש לאחרונה בצמוד למלון דניאל בהרצליה פיתוח, ואשר מנפצת בגדול את הסטיגמה הנ"ל.

מחמאות מגיעות למסעדנים קובי ביטון ואלונה בורמן, שאזרו אומץ לפתוח את 4sea דווקא בתקופת הקורונה, מה שמעיד על מידת האופטימיות והאמונה שלהם, ואכן, כאילו הפוך על הפוך, מסתבר שדווקא תקופת הקורונה, 4sea נוחלת הצלחה כבירה ומלאה בלקוחות (חמסה, חמסה), תוך הקפדה ברורה על תנאי התו הסגול: מרחקים גדולים בין השולחנות, שחלקם הגדול ממוקם על המרפסת באוויר הפתוח. 

אלונה מספרת: "יש לנו קונספט מנצח עם לוקיישן אחד היפים בארץ. עשינו מאמץ עילאי (על גבול בלתי יאומן) אני והשותף כדי להתרומם בתקופה הלא פשוטה כזאת. אנחנו קמנו- כנגד כל הסיכויים שבעולם והמצאנו את עצמנו מחדש".

על התפריט, שכולו על טהרת חומרי גלם טריים, עמלו במשך חודשים השף אורי קאריק, שעבד במסעדות מסה ושימש כשף מסעדת מלון סטאי ויאמקה בהרצליה, והסושימן האלוף לב יוסף, בעל ניסיון רב במטבחים יפנים מובילים בתל אביב כמו שילה, TYO, FU. 

מצדו האחד של תפריט הקיץ מצאנו מנות סושי איכותי מהמטבח הפתוח, ומצדו השני מנות מטבח עדכניות המתאימות לכל המשפחה, במחירים שאמנם אינם זולים או עממיים, אך בהחלט סבירים בהתחשב במיקום, מטרים ספורים מהים, ובאווירה.

צילום גיל אבירם

למרות שלא היינו ממש רעבים כשהגענו, האוויר מהים והבריזה הנעימה בשיאו של חודש אוגוסט, פתחו לנו את התאבון.

כדי להימנע מנדנודים מכיוון הצד הצעיר במשפחה, הזמנו קודם את מנות הילדים, שתודה לאל הגיעו מהר: 
שניצלונים וציפס בדיוק כפי שהבת הבכורה שלי אוהבת (46 ש"ח)

הבן הזמין פיצה מרגריטה דקה, טעימה וגדולה (8 חתיכות), מבצק המוכן במקום (42 ש"ח)

הבת הקטנה שמשוגעת על פסטה בשמנת, הזמינה, כמה מפתיע, פסטה בשמנת (38 ש"ח), וביקשה ממני להכין לה בדיוק כזו בבית.

עד שהגיעו המנות שלנו התרווחנו על קנקן יזומין (משקה אלכוהולי יפני) ובירה קרה.

במסעדה מציעים תפריט מגוון של משקאות יפניים וגם מגוון יינות איכותיים

גולת הכותרת ללא ספק היה האנטריקוט 300 גר, ברוטב יין אדום לצד קרעי תפוח אדמה מדורה, מעוטר בקונפי שום ופלפל קלוי (159ש"ח). בהמלצת השף בחרנו במידת עשיה מדיום, בה מורגשת היטב טריות הבשר, שעם הרוטב המשגע נמס בפה כמו סוכריה. בקיצור, מנה חלומית.

הזמנו גם פילה סלמון במרינדה עם ירקות מוקפצים ורוטב אסייתי מתקתק(95 ש"ח) מנה עסיסית עם תוספת מעולה.

בימים האלה, 4sea משיקה את שירות המשלוחים החדש שלה לקיץ 2020 ומביאה את ניחוחות הים התיכון עד אליכם הביתה. שירות המשלוחים החדש של המסעדה מגיע לכפר שמריהו, הרצליה, הרצליה פיתוח, שפיים, רשפון, געש, רעננה, רמת השרון וגם לצפון תל אביב (רמת אביב ג', הגוש הגדול, אזורי חן).

כתובת המסעדה: רמת ים 60, הרצליה, צמוד למלון דניאל.

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.