מוקפץ עוף עם ירקות של נטורזה

חזרתי רעבה ועייפה מעבודה ולא היה לי כל כך כח להשקיע בארוחת ערב. מצאתי פתרון לארוחת ערב מהירה (מאוד) ומזינה: מוקפץ עם ירקות מלקט ירקות למוקפץ של נטורזה

 פשוט מקפיצים עם נתחי חזה עוף ותוך דקות ספורות, יש לכם ארוחה טעימה ומזינה!

על גב השקית של לקט ירקות מצאתי מתכון להכנה:

רכיבים:

שקית לקט ירקות למוקפץ "נטורזה" המכיל כרוב לבן, גזר, פלפלים וברוקולי

3 כפות שמן

1 בצל לבן פרוס

300 גר' קוביות חזה עוף (לא חובה)

לרוטב: 

3 כפות רוטב סויה

3-4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

אופן הכנה:

מחממים מחבת עמוקה עם שמן. מטגנים חזה עוף עד שהוא מוזהב מכל צדדיו. 

מוסיפים לקט הירקות והבצל ומקפיצים יחד עם העוף  במשך כ3 דקות.

מוסיפים רוטב סויה ורטוב צקילי ומערבבים היטב (רצוי בכף עץ). מקפיצים שוב במשךכ-5 דקות, מגישים חם.

בתאבון

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.