פשטידת קישואים כשרה לפסח

 מתכון לפשטידת קישואים כשרה לפסח

תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ

מרכיבים

  • 3 ביצים
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור, גרוס
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 3 קישואים קלופים, חתוכים לריבועים קטנים
  • 1 בצל גדול, קלוף וחתוך דק
  • 2/3 כוס קורנפלור

אופן הכנה

1.     מחממים את התנור ל-170 מעלות, משמנים את התבנית בתרסיס שמן.

2.     טורפים את הביצים לבלילה אחידה. מוסיפים את השמן, המלח, הפלפל ואת השום, מערבבים יחד.

3.     מוסיפים את הקישואים, את הבצל והקורנפלור ומערבבים לבלילה יציבה. חשוב שהבלילה לא תהיה נוזלית מדי ואם צריך, הוסיפו מעט קורנפלור.

מעבירים את הבלילה לתבנית, מיישרים בעזרת לקקן ואופים בתנור 50-45 דקות, עד שהפשטידה מתייצבת ולא רוטטת במרכזה

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.