לביבות בורגול עם דלעת וגזר

מתכון פשוט ללביבות בורגול, דלעת וגזר:

לבשל בורגול אורגני של סוגת כ-200 גר (להשרות בורגול כ-3 שעות במיים לפני) עד לריכוך

לבשל כ-20 דקות רבע דלעת קטן, 2 גזרים ותפו"א אחד

למעוך לפירה

להוסיף 3 בייצים

כוס קמח מלא (השתמשתי בסוגת)

כף מרק עוף

כף סוכר

לטגן עד לצבע זהוב עם קצת שמן זהוב במחבת של בלריני

 

אפשר להגיש עם יוגורט או שמנת

סרטון פלאש

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה מתכונים. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על לביבות בורגול עם דלעת וגזר

  1. סתיו אדם הגיב:

    יופי של מתכון …אני עושה דומה אלא שאני לא שם שמן בכלל …

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.