לביבות עדשים שחורות

מתכון קליל להכנת קציצות עדשים שחורות טעימות..

מבשלים עד לריכוך 1 כוס עדשים שחורות ומצננים.

מקציפים 2 בייצים.

במעבד מזון קוצצים 3 שיני שום + 1 בצל בינוני + עדשים לאחר צינון.

מערבבים את התערובת עם בייצים. מוסיפים חצי כוס קמח.

מטגנים עם מעט שמן קנולה עד להזהבה.

הילדים מאוד אהבו את הלביבות /קציצות ואכלו אותם אפילו בלי קטשופ!

מודעות פרסומת

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.