VALLEY אולם אירועים יוקרתי בכפר סבא

בעמק התעשיה המתפתח של כפר סבא נפתח ממש לאחרונה ה-VALLEY, מתחם אירועים וכנסים, מהגדולים והמפוארים בישראל. 

מי שאוהב את האירוע שלו הכי מושקע ומרשים, כזה שהאורחים ימשיכו לדבר עליו עוד זמן רב, VALLEY הוא המקום בשבילו.

ה-VALLEY, המתפרש על פני 17 דונם, הוקם על ידי איש העסקים דודי אלקיים, שהגשים חלום לצד יצירת חווית לקוח יוצאת דופן.

במתחם החדש חללי ענק מעוצבים בסגנון מודרני-אבסטרקטי, עם מסכי לד ומקרנים בכל אולם, מחיצות אקוסטיות, תקרה בגובה 9 מטר המעניקה לאורחים תחושה של גודל, חופש, זרימה וייחודיות.

בנוסף, נמצא גם 2 מתחמים מקורים (joy & sweet), מסעדת שף פרטית המשמשת כחדר טעימות וחדר ישיבות, 4 סוויטות עבור מארחי האירוע, חופות צפות על גבי בריכות מוארות, מערכות תאורה והגברה מהמתקדמות בארץ, מגרש חנייה פרטי ומטבח שף מפואר שמעניק תפריט מגוון המתבסס על 70 מטבחים שונים בעולם – בקיצור, פירסט קלאס.

לכבוד הפתיחה החגיגית הוזמנתי להתרשם מהאווירה ומהתפריט.

קבלת הפנים בגן האירועים הפתוח כוללת מגוון סוגי ירקות קלויים, סלטים מיוחדים בצנצנות ועוד – חגיגה של צבעים וטעמים!

עמדת הבופה המרשימה עמוסה בכל טוב ומציעה שפע ירקות כמו ארטישוק ירושלמי, פלפלים, עגבניות, חצילים, סלקים, ראשי שום שלמים, שלל פטריות, כרוביות, דלעת אפויה, שעועית בובס, תפוחי אדמה בסגנון מדורה, לצד ממרחים רבים כמו איולי פפריקה מעושנת,פסטו,כוסברה, איולי שום, ממרח לימונים כבושים ועוד.

עמדת המנות העיקריות הצבעונית והעליזה מחולקת לדוכנים בסגנון שווקי איכרים מהעולם. אהבתי את העובדה שאת המנות העיקריות מכינים ומגישים במטבח פתוח לעיני הסועדים, כך שלצוות אין אפשרות ל"חפף" והוא חייב להשקיע בכל מנה ומנה, ללא פשרות. 

על המטבח מנצח השף קולין גילון , לאחר שרקח אינספור מתכונים אניני טעם בהשראת המטבח העולמי:

כריכים בסגנון צרפתי עם נקניק מוגשים במגוון לחמים טריים לבחירה אותם ניתן לשדרג עם ירקות וממרחים

מרקים אסייתיים על בסיס מיסו, אטריות אודון, דים סאם במילוי עוף, ביצה קשה,אצות, כוסברה, נתחי בקר שבושלו קלות בתוך ציר המרק וטבעות פלפל צ'ילי חריף

בדוכן הדגים סלטי טונה אדומה צרובה ונתחי דג סלמון על מצע ירקות

לצליליה מוזיקה מהמזרח קפצנו לדוכן הפריקסה, הסנדוויץ הטוניסאי המפורסם, במילוי טונה, פרוסות ביצה קשה, לימון כבוש, מלפפון חמוץ, סלטון עגבניות פיקנטי,זיתי קלמטה ובצל ירוק.

לחובבי הפסטה האיטלקית – רביולי וניקוי מוקרמים 

לחובבי הבשר- שווארמה ואסאדו , קבבים המוגשים בתוך פיתה

וכמובן מספר סוגי חומוס, כגון חומוס עדשים, מטבוחה, מסבחה ומגוון מאכלים ים תיכוניים עם פיתות טריות הנאפות במקום https://youtu.be/FPX3jti_qyk 

בבר קוקטיילים, בירות, יינות ומשקאות קלים. ביקשתי מהברמן קוקטייל על בסיס רום וקרנבריז.

מלצריות נאות חילקו שוטים של וודקה ואן גוך איכותית בטעמים קרמל, קפה, פסיפלורה ועוד..

אחרי כל הטוב הזה, נכנסו אל האולם המקורה, שמורגשת ההשקעה הכבירה בעיצובו והחשיבה על כל פרט.

במרכז האולם נפרש שולחן קינוחים ענק ומרשים, יצירת אומנות בשל עצמו: https://youtu.be/8tmTLSWKRKA

כשגולת הכותרת היא גלידת חנקן (הצגה בשל עצמה!) , אותה מכינים ומגישים שפים מקצועיים.

צילום אור גפן

מתחם הכנסים העסקי של VALLEY, הינו מהגדולים בארץ גם בתחום העסקי ומציע לחברות ולארגונים אפשרות לשימוש מודולרי בחללי המקום הן ביחידה אחת לאירוע של אלפי אנשים או כחללים מפוצילם עם חלוקות אטומות לרעשים, עזרים טכניים ושיא הטכנולוגיה המיועדים לתת מענה מקצועי לועידות, כנסים, ימי עיון, תערוכות, השקות, מסיבות חברה וקוקטלים.

המתחם מציע אירועים פרטיים ועסקיים החל מ-300 איש ועד-2000 מוזמנים בישיבה, מזנון, קוקטייל או אירוע משולב – לפי הצורך.

פרטים נוספים באתר: http://www.valley-events.co.il

אודות juli1974

אקדמאית, אמא ל-3, יחצנית מסיבות לשעבר, עוסקת בתחום בקרת פרויקטים
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

כתיבת תגובה

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.